Over ons

wtw-filtershop.nl  is een onderdeel van Zorg voor eigen huis (zveh).  ZVEH.NL is opgericht in maart 2013 was tot april 2008 aktief met de verkoop en onderhoud van centrale verwarmings- en ventilatiesystemen.  

In april 2008 is met de online verkoop van wtw-filters gestart van het merk: HQ-FILTERS.NL via wtw-filtershop.nl.  HQ-filters.nl (ook een onderdeel van zveh) ontwikkeld en produceert wtw-filters in haar eigen WTW Filter fabriek in Nederland in opdracht van wtw fabrikanten en installateurs. Daar naast levert wtw-filtershop.nl van diverse merken ook de originele wtw-filters.  

Hierdoor waren wij binnen één jaar de grootste wtw-filtershop van Nederland, met een magazijn voorraad van ruim 650 verschillende soorten filters.

In 2016 zijn wij uitgegroed tot De Europese #1 in filters met een magazijnvoorraad van ruim 975 verschillende soorten filters.  Met leveringen door geheel Europa met producten voor schone lucht tegen betaalbare prijzen.

Alle handelsmerken en/of logos zijn het eigendom van hun respectieve merknaam eigenaars, deze partij is niet verbonden met Zorg voor eigen huis | wtw-filtershop.nl | kwl-filtershop.de | hrv-filtershop.co-uk. | hq-filters.nl . - Originele artikel nummers dienen alleen ter referentie.

 

Onze Missie

Onze missie is het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten door een combinatie van actuele marktkennis, hoogwaardige producten en een goede prijs. Hierdoor kunnen wij u elke dag voorzien van de beste producten en diensten voor een betere leefomgeving in een gezonder binnenmilieu.

Onze Visie

Wij geloven in een gezond binnenklimaat en vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om de kwaliteit van het binnenklimaat te optimaliseren. Door onze ervaring en het continue investeren in kennis, producten en mensen, zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste producent en leverancier van wtw-filters en producten die bijdrage aan een gezond binnenklimaat in Europa.

 

 

Contact

 

 

Advies nodig?

Voor al uw vragen kunt u

bij onze adviseurs

terecht op werkdagen

tussen 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bel 0513-648364
E-mail: info@zveh.nl

WHATSAPP 

06 53 66 20 67

 

 

© 2009 - 2023 wtwfilterskopen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel