Het HQ-ventifilter filtert stof en pollen uit de inkomende lucht welke van buiten af komt. Zo worden uw leefruimtes van een gezonde frisse lucht voorzien. Dit leidt tot een beter en gezonder binnenklimaat. En dat komt uiteraard uw gezondheid en welzijn ten goede.

HQ-ventifilters hebben een open structuur en laat daardoor heel gemakkelijk lucht door. De ventilatieroosters behouden dus in zeer sterke mate hun ventilatiecapaciteit, zodat u steeds voldoende gezuiverde verse lucht in uw woning krijgt.

HQ-ventifilters zijn vervaardigd van geschuimd polyester. Dit filterfoam heeft een homogene, open celstructuur en is geschikt voor het afvangen van vuildelen. is beperkt reinigbaar en kan daardoor meerdere malen teruggeplaatst worden.  
 

HQ-ventifilters zijn verouderingsstabiel en kunnen dus diverse malen gewassen worden,.

Om bacterien en schimmel tegen te gaan moeten de filters na het wassen wel volledig droog zijn voordat  ze terug in de rooster geplaatst worden.

Afhankelijk van waar u woont en de mate van luchtverontreiniging is bepaald wanneer u het filter moet reinigen / vervangen. U vindt deze informatie terug bij de vervangingsfrequentie van het filter.

>>>terug naar raamventilatierooster filters.....

Contact

 

 

Advies nodig?

Voor al uw vragen kunt u

bij onze adviseurs

terecht op werkdagen

tussen 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bel 0513-648364
E-mail: info@zveh.nl

WHATSAPP 

06 53 66 20 67

 

 

© 2009 - 2023 wtwfilterskopen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel