Filteren beter, dus een schonere uitblaaslucht (ideaal voor mensen met een allergie).

Zijn extra hygiënisch door microfiltratie en zijn oerdegelijk.

Zijn milieuvriendelijker dan papieren stofzuigerzakken omdat er tot maar liefst 100x minder energie nodig is in het productieproces om het materiaal te vervaardigen.

Ondanks dat een synthetische zak iets duurder is dan een papieren stofzuigerzak is het werkelijke prijsverschil doordat deze langer mee gaat nagenoeg nihil. Daarnaast krijgt u er een stofzuigerzak met veel betere eigenschappen voor terug en bent u milieubewust bezig. Verwacht wordt dat op termijn papieren stofzuigerzakken langzaam uit het productieproces verdwijnen.

Huishoudelijk en industriëel

Niet alleen bekende stofzuigerzakken zijn bij ons standaard uit voorraad leverbaar. Ook de relatief onbekende merken hebben wij grotendeels op voorraad.

Voor zowel huishoudelijke als industriële modellen bent u bij ons aan het juiste adres. Zelfs de meest onbekende merken en modellen kunnen wij leveren door ze speciaal voor u laten maken. Vraag naar de voorwaarden.  >>>terug naar stofzuigerzakken shop.....

Private label

Wilt u onder uw eigen label stofzuigerzakken uitbrengen? Kies dan voor een private label. Opdruk van een eigen logo, specifieke wensen wat betreft kwaliteit en/of maten, plastic i.p.v. kartonnen aansluitstukken, een eigen verpakking, etc.  

De minimale afname van zo'n product is 2000 tot 3000 stuks. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en offerte. Daarmee biedt u een kwaliteitsproduct onder eigen label.   

>>>terug naar stofzuigerzakken shop.....

Contact

 

 

Advies nodig?

Voor al uw vragen kunt u

bij onze adviseurs

terecht op werkdagen

tussen 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bel 0513-648364
E-mail: info@zveh.nl

WHATSAPP 

06 53 66 20 67

 

 

© 2009 - 2023 wtwfilterskopen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel