- Één van de producten heeft een fabrieksfoutje, wat nu?

 Wij staan voor de kwaliteit van onze producten. Als een artikel niet naar behoren functioneert door fabrieksfout, ruilen wij dit gratis om. Behalve de vervanging van het artikel zullen wij ook de door u gemaakte porto kosten volledig vergoeden. Voor het omruilen kunt via de contactpagina contact met ons opnemen.

Print het onderstaand formulier uit voor ruilen.
Download het formulier

 

- Ik heb het verkeerde artikel besteld, kan ik ruilen?
Het kan natuurlijk zo zijn dat u een fout heeft gemaakt gemaakt bij uw bestelling, bijvoorbeeld een verkeerd type opgegeven. U kunt dit artikel dan bij ons ruilen, mits het ons ongebruikt en ongeschonden bereikt. U betaald de portokosten voor de verzending naar ons, hierna ontvangt u dan op onze kosten het juiste artikel. Voor het retourneren van een product kunt via de contactpagina contact met ons opnemen.

Print het onderstaand formulier uit voor ruilen.
Download het formulier

 

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

'De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’


Print het onderstaand formulier uit voor retouren.
Download het formulier

 

Contact

 

 

Advies nodig?

Voor al uw vragen kunt u

bij onze adviseurs

terecht op werkdagen

tussen 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bel 0513-648364
E-mail: info@zveh.nl

WHATSAPP 

06 53 66 20 67

 

 

© 2009 - 2023 wtwfilterskopen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel